告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 08年3月5日 12:00 發表

預咗你喎一郎... 去馬爾代夫吖嘛... 係喎..你未收到postcard..哈...

都預咗uncle 去同比錢請我地(全茶居)去旅行...   
uncle 去同比錢請,我又報名!!!!

原帖由 櫻花樹下 於 08年3月5日 12:39 發表

我有儲錢呀.... 我同油王都好想同你地一齊去旅行呀...多d人一齊玩好玩d丫麻~~~咦...係時間plan定去邊度la喎!!

我仲想去多次沙巴, 因為好多野未睇... 海龜島喇, 潛水喇....  

原帖由 333 於 08年3月5日 13:14 發表

我仲想去多次沙巴, 因為好多野未睇... 海龜島喇, 潛水喇....     

真係咁好玩??

原帖由 333 於 08年3月5日 13:14 發表

咁呀~~~茶居五周年就去沙巴~~~~~~

原帖由 鬼仔 於 08年3月5日 13:41 發表

真係咁好玩??

of course~

如果無我地一齊去, 梗係無咁好玩喇~~

原帖由 死老野 於 08年3月5日 13:42 發表

咁呀~~~茶居五周年就去沙巴~~~~~~

即係今年7月呀? 你講真定假o架...

原帖由 鬼仔 於 08年3月5日 13:41 發表

真係咁好玩??

係架 ~~~~ 去到見識到好多嘢...

mac 同 9 哥係沙灘吹嘢 (果舊叫咩呢? 我唔識講 ), 打水戰...
9 哥仲表演 --- 海底隧道式發球 .. kaka

簡直係嘆為觀止...

原帖由 333 於 08年3月5日 13:45 發表

即係今年7月呀? 你講真定假o架...   

七月十七日ma~~~~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 08年3月5日 13:47 發表

係架 ~~~~ 去到見識到好多嘢...

mac 同 9 哥係沙灘吹嘢 (果舊叫咩呢? 我唔識講 ), 打水戰...
9 哥仲表演 --- 海底隧道式發球 .. kaka

簡直係嘆為觀止... ...

仲見到九鯊襲屎 tim 呀~~

原帖由 死老野 於 08年3月5日 13:49 發表

七月十七日ma~~~~~~~~~~

好呀~~係咪講真架~~~

原帖由 333 於 08年3月5日 13:50 發表

九屎~~~~~~~~~~

原帖由 333 於 08年3月5日 13:50 發表

係呀 ~~~~ 有相為證 ~~ 泳池有鯊魚你哋見過未...

原帖由 櫻花樹下 於 08年3月5日 12:39 發表

我有儲錢呀.... 我同油王都好想同你地一齊去旅行呀...多d人一齊玩好玩d丫麻~~~咦...係時間plan定去邊度la喎!!

唔好等年尾啦... 五週年去啦不如... kaka 

唔通連個天都唔鍾意我......連我個10幾萬都呃埋

原帖由 鬼仔 於 08年3月5日 13:57 發表
唔通連個天都唔鍾意我......連我個10幾萬都呃埋

錢之ma~~~~~~~~~我冇

原帖由 死老野 於 08年3月5日 14:06 發表

錢之ma~~~~~~~~~我冇

你無邊個有

原帖由 鬼仔 於 08年3月5日 14:37 發表

你無邊個有

呀~~~~邊個大把

原帖由 死老野 於 08年3月5日 14:48 發表

呀~~~~邊個大把

田火4........佢大把.........

岩岩又汁左幾千個走.....

再吹多兩吹又可以開新鋪 lu~~

原帖由 333 於 08年3月5日 17:41 發表
再吹多兩吹又可以開新鋪 lu~~   

咁我幫下手