告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 admin 於 6月22日 23:14 發表
正如老舞都好跳過新舞^_^

點分.. 你星期一跳俾我睇下~~  

返到...
做乜呀 ~~~ 冇入嚟一日就咁樣 ...  

奶油妹仲過哂 d 錢比我 tim ~~~   

原帖由 333 於 6月22日 23:15 發表

哈哈... 係丫.. 我已經好老o架啦~~  

心唔老就得

原帖由 333 於 6月22日 23:02 發表

um.. 潮野要問阿屎.. 即係新而好聽既歌.. 問佢好d..
我好out, 又老土.. 所以答你唔到~~   

我d 歌好舊... 聽黎聽去都係果幾首... 勁out 呀~~   ...

我新舊都得架喎 ~~~~ 點舊法先...尹光我唔聽架喎.. 哈 ..   

原帖由 admin 於 6月22日 23:14 發表
正如老舞都好跳過新舞^_^

渣住煲茶=.=?

原帖由 333 於 6月22日 23:15 發表

點分.. 你星期一跳俾我睇下~~   

我又要睇 ~~~~~  

原帖由 admin 於 6月22日 23:21 發表

哇...果10萬銀買稯錢...一人一份架播...你依家有兩份

咁你再分10萬俾我啦~~  

原帖由 admin 於 6月22日 23:21 發表

哇...果10萬銀買稯錢...一人一份架播...你依家有兩份

我想我拎返出黎分呀 ??? 唔係卦 ... 哈 .. 佢過咗八萬幾比我咋喎 .. 都未夠十萬 ...  

原帖由 屎屎 於 6月22日 23:19 發表
返到...
做乜呀 ~~~ 冇入嚟一日就咁樣 ...  

奶油妹仲過哂 d 錢比我 tim ~~~   

屎屎......... why奶油妹過哂 d 錢比you

原帖由 devilsmile 於 6月22日 23:33 發表

屎屎......... why奶油妹過哂 d 錢比you  

devil 好...
我都唔知點解佢過哂 d 錢比我 ... 可能過錯 account ..
唔好話比人知 ar ~~   

原帖由 admin 於 6月22日 23:33 發表

想睇我跳老舞?無對象wor!

原帖由 屎屎 於 6月22日 23:40 發表

devil 好...
我都唔知點解佢過哂 d 錢比我 ... 可能過錯 account ..
唔好話比人知 ar ~~   

ok  no problem i won't tell anyone u got her money

原帖由 devilsmile 於 6月22日 23:41 發表

ok  no problem i won't tell anyone u got her money  

你呢個樣 ..  .. 好似想打劫我咁 ...  

原帖由 屎屎 於 6月22日 23:42 發表

你呢個樣 ..  .. 好似想打劫我咁 ...   

u know me well

原帖由 admin 於 6月22日 23:33 發表

想睇我跳老舞?無對象wor!

同阿屎跳囉.. 或者同OIL跳都得~~   

原帖由 devilsmile 於 6月22日 23:47 發表

u know me well  

你 ......... 唔好行埋黎呀 ~~~~ 你都係想錢啫 ...

咁 admin 攞吖 ... 哈 ..

原帖由 333 於 6月22日 23:48 發表

同阿屎跳囉.. 或者同OIL跳都得~~   

我就唔好啦 ....
oil 啦 ...

9 妹我收到 bu 比我封信啦 .. 可以揀科 lu

原帖由 admin 於 6月22日 23:54 發表
佢話比所有人都對佢唔好...得333,鴨...對佢好...無記錯的話!!
但唔明點解佢比你,唔比9妹!!

係囉 咁先奇吖嘛 ~~~~
不過咁 .. 你用 ATM 過錢都會過錯數啦 ~~~

搞咩奶油妹過左咁多錢比我

原帖由 屎屎 於 6月22日 23:54 發表

我就唔好啦 ....
oil 啦 ...

9 妹我收到 bu 比我封信啦 .. 可以揀科 lu  

good 喎, 都話實收o架喇.. 有錢唔賺咩~~哈哈~~
等你擔心左咁耐~~