告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 小早川瀨那 於 7月1日 00:12 發表

屎屎~我簡直開心到唔知講咩好....t-shirt麻煩幫我入多兩件~入契爺數  

M size 4周年茶居tee
全世界得五十幾件~limited edition
最新叫價:         HKD 80.00
直接購買價:         HKD 84.00
剩餘時間:         22 小時
拍賣品數量:         1
商品新舊:         全新
地區︰         香港
運送費用:         郵寄平郵澳門加  HKD 20.00

100%全新,透明袋未開
交收事項  

◎ 所有郵寄之買家,請盡量提供中文地址及姓名
◎ 所有郵寄之貨品,本人均會用手機拍下郵寄過程並電郵給買家,以証明本人確實寄出有關貨品
◎ 所有一經寄出的貨品,本人絕不負上任何寄失或途中的損毀責任
◎ 如某些郵寄品過大而不能投入買家的信箱,請與管理處查問,因有時郵差會放在管理處   

注意事項

◎ 落標前請考慮清楚
◎ 絕不接受任何取消落標、棄標的要求
◎ 成功勝出者請於 3 日內主動聯絡
     有問題請於問題欄內提出

◎ 凡棄標、失蹤者必給予劣評

原帖由 admin 於 7月1日 00:37 發表

你同mac係唔係入左幾萬件呀?我50蚊買1萬件....

50蚊買1萬件
~~~~~ ~~~~~~~~~

原帖由 小早川瀨那 於 7月1日 00:48 發表

戈幾萬件算唔算係老翻ga?正版唔係得五十幾件咩

幾萬一定係老翻喇~~~

原帖由 mac 於 7月1日 00:57 發表

最新叫價:         HKD 80.00
直接購買價:         HKD 84.00
剩餘時間:         22 小時
拍賣品數量:         1
商品新舊:         全新
地區︰         香港
運送費用:         郵寄平郵澳門加  HKD 20.00

100%全新,透明袋未開
交收事項  

◎ 所有郵寄之買家,請盡量提供中 ...

請問你戈件係咩碼黎ga?接唔接受郵寄現金ga?

原帖由 小早川瀨那 於 7月1日 01:02 發表

請問你戈件係咩碼黎ga?接唔接受郵寄現金ga?

m~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 7月1日 00:59 發表

50蚊買1萬件
~~~~~ ~~~~~~~~~

咁抵?我第一個買

原帖由 小早川瀨那 於 7月1日 01:05 發表

咁抵?我第一個買

咁你過女人街睇睇~~~~應該有D加左~~i lover Hong KOng~~tim~~~~

原帖由 mac 於 7月1日 01:07 發表

咁你過女人街睇睇~~~~應該有D加左~~i lover Hong KOng~~tim~~~~

咁啱今日又係hk大日子...

大家早晨~
茶居早晨~~
7 1 快樂呀~~  

原帖由 333 於 7月1日 09:33 發表
大家早晨~
茶居早晨~~
7 1 快樂呀~~   

9妹早

回復 #151 333 的帖子

大家早呀...9妹早.

早呀.. 一郎~~