告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 09年5月12日 13:56 發表

仲係曬命ga日子喎~~~~~~~唔駛返工呀?
午安呀小那姐~~~~~~

係呀~放假好得閒~
不過聽日要返工...之後返學....等你叔叔.....

原帖由 333 於 09年5月13日 06:18 發表
星期三, 大家早晨呀~~ 5  

咁快又星期三....午安9妹~

哎也....我突然接到消息話聽日唔洗返工

原帖由 小早川瀨那 於 09年5月13日 16:45 發表
哎也....我突然接到消息話聽日唔洗返工

可能妳星期五會收到六千元~~~~~~所以唔駛返工呀.

星期四喇.. 大家早晨~~ 3

回復 165樓 333 的帖子

早呀9妹,都好早喎
想得到,就得到

入黎睇下有冇人先

原帖由 死老野 於 09年5月14日 22:04 發表
入黎睇下有冇人先

到星期五喇.. 大家早晨~~ 1

yeah, 每星期只等呢日~~

dress down day.. (即係唔駛著) kakaa~
今日係casual wear day, 換完衫覺得自己係度挑戰公司既尺度, 終於換左件銀色外套, istead of see through...

原帖由 333 於 09年5月15日 06:24 發表

dress down day.. (即係唔駛著) kakaa~
今日係casual wear day, 換完衫覺得自己係度挑戰公司既尺度, 終於換左件銀色外套, istead of see through...  ...

我以為三點畢露@@.....

原帖由 333 於 09年5月15日 06:24 發表

今日係casual wear day, 換完衫覺得自己係度挑戰公司既尺度, 終於換左件銀色外套, istead of see through...  ...

OH~~~~see through~~~~~開個眼仔黎睇下好喎

原帖由 魔女 於 09年5月14日 23:23 發表

咁妳咪唔係人law~~~~~~~~~~哈哈哈

原帖由 333 於 09年5月15日 06:21 發表
到星期五喇.. 大家早晨~~ 1  

早呀~~~九妹

原帖由 一郎~~~ 於 09年5月15日 08:18 發表

我以為三點畢露@@.....

一郎又返完夜呀?

原帖由 死老野 於 09年5月15日 09:08 發表

一郎又返完夜呀?

係呀...而家去訓..

原帖由 死老野 於 09年5月12日 10:54 發表