告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 魔女 於 8月18日 09:50 發表
Good Morning Tea House

where are all the onion heads??? no icon.....

摸女........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^_^

原帖由 一郎~~~ 於 8月18日 10:57 發表

摸女........~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~^_^

Long long :) today is no icon day.
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

今日唔係地Moon日ma~~~~~~哈

原帖由 死老野 於 8月18日 12:57 發表
今日唔係地Moon日ma~~~~~~哈

老野?? not in red??
[img ]http://fifa.honglei.net/fifaimg.php[/img]

原帖由 魔女 於 8月18日 12:58 發表

老野?? not in red??  

因為太忙~~~~~哈哈哈

原帖由 死老野 於 8月18日 13:03 發表

因為太忙~~~~~哈哈哈

老野not always 哈 ga wor.....

有冇人呀~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

報個到先 ~~~~

到~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 一郎~~~ 於 8月18日 21:23 發表
到~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我到咗好耐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 8月18日 21:31 發表

我到咗好耐~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

哦................................

叔叔 ~~~ daddy 問你星期六係咪食鴨鴨 wor ...  

原帖由 雅子 於 8月18日 21:57 發表
叔叔 ~~~ daddy 問你星期六係咪食鴨鴨 wor ...   

唔知~~叫你老豆約佢地~~~
我未必會去

喔喔 -_____________________-"""""
你叫佢答你啦 -﹏-""

原帖由 admin 於 8月18日 22:09 發表
Y-House係一個好危險o既地方?
個個次次去完都要返來報平安@@

哈哈~~~

e..........你件衫~~out out地囉喎~~~~有新野喇~~

原帖由 mac 於 8月18日 22:14 發表

哈哈~~~

e..........你件衫~~out out地囉喎~~~~有新野喇~~

茶居 ... 好潮架 ~~~~ 好快就有新嘢~~~

原帖由 admin 於 8月18日 22:42 發表

喔...我某程度都算好潮架...
就例如....我已經洗緊下個月o既糧lu~^_^

咁9哥~勁過你喇~~~~佢拎埋~~08~09年個年假喇~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 8月18日 23:00 發表

咁9哥~勁過你喇~~~~佢拎埋~~08~09年個年假喇~~~~~~~~~

佢一唔做,就要嘔返哂d假出黎~~~ 勁 ~~~ 

原帖由 mac 於 8月18日 23:00 發表

搶左你個障礙消圖案@@...

原帖由 屎屎 於 8月18日 23:04 發表

佢一唔做,就要嘔返哂d假出黎~~~ 勁 ~~~ 

呢的~~~到時先算啦!!