告別了:
本網站HKIIB.COM建於 2008-10-12 ,快將16年了, 多謝各位前來本網站參與任何活動, 然而, 本人因事不打算繼續經營, 2024-10-13 將會是最後一天 !
如有想對本人說的話, 請以短消息按這裡聯絡我 :)
返回列表 發帖
原帖由 屎屎 於 6月27日 23:53 發表

嘩 ~~~~ 你呢期係 破財週喎 ...   

~~~~~~~~耐唔耐就係咁~~~~~~驚死我唔使錢掛~~

原帖由 mac 於 6月27日 23:53 發表

~~~~~~~~耐唔耐就係咁~~~~~~驚死我唔使錢掛~~

咪當擋災囉 .. 你咁洗一洗錢 .. 你身邊 d 年獸走咗幾隻 ~~~   

原帖由 屎屎 於 6月27日 23:57 發表

咪當擋災囉 .. 你咁洗一洗錢 .. 你身邊 d 年獸走咗幾隻 ~~~   

哦~~~~~~咁我都安心好多~~~~原來破財檔年獸

原帖由 屎屎 於 6月27日 23:57 發表

同埋可以推動本港經濟

原帖由 mac 於 6月27日 23:59 發表

哦~~~~~~咁我都安心好多~~~~原來破財檔年獸

亂 up 之麻 ...  

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:59 發表

同埋可以推動本港經濟

吓 ... ... 五舊水幫到幾多 ?  

原帖由 KHChan 於 6月27日 23:59 發表

同埋可以推動本港經濟

多謝哂~~喎~~
咁係咪要唱~~香港此終有你呀~~~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月28日 00:02 發表

吓 ... ... 五舊水幫到幾多 ?   

1-2~Q喇~~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月28日 00:00 發表

亂 up 之麻 ...   

下~~乜唔係真架~~~~~~~~~

原帖由 mac 於 6月28日 00:05 發表

下~~唔係真架~~~~~~~~~

你信咪真架囉 ... 唔信你聽朝返公司睇下吖 ...  

原帖由 屎屎 於 6月28日 00:05 發表

你信咪真架囉 ... 唔信你聽朝返公司睇下吖 ...   

都好喎~~~~~佢地係咪會走哂去D牆角~~度~~唔敢再走出黎架~~~

原帖由 mac 於 6月28日 00:07 發表

都好喎~~~~~佢地係咪會走哂去D牆角~~度~~唔敢再走出黎架~~~

唔係 .. 可能走哂去你個位度 ..   

都好似無人緊張個抽獎咁,次次我0時10分入去,都係第一個=.=

原帖由 周圍飛 於 6月28日 00:13 發表
都好似無人緊張個抽獎咁,次次我0時10分入去,都係第一個=.=

我肯定唔再緊張 ...  

原帖由 屎屎 於 6月28日 00:08 發表

唔係 .. 可能走哂去你個位度 ..   

oh~~~~~~~no~~~~~~咁我聽日請假lu~

原帖由 mac 於 6月28日 00:16 發表

oh~~~~~~~no~~~~~~咁我聽日請假lu~

係你o既始終都係你o既 ... 哈 ...   

訓啦.. 早抖各位 ...  

車~~~~~~~~~~記得咪入去囉

早d入去又唔係中獎機會大d既

唔係呀!我一返來就入去睇結果架喇!

原帖由 10哥 於 6月28日 01:10 發表

唔係呀!我一返來就入去睇結果架喇!  

超~~~又唔中~~~抽左成個月都輪唔到架  

大家早晨呀~