返回列表 發帖
原帖由 333 於 5月31日 13:54 發表

阿屎有人養   以後唔駛憂喇~~~:lol

係時候要養番阿媽la~~~~:victory: :victory:

原帖由 油王 於 5月31日 14:11 發表

係時候要養番阿媽la~~~~:victory: :victory:

油阿媽~~~~~:P

原帖由 死老野 於 5月31日 14:12 發表

油阿媽~~~~~:P  

成面油既阿媽:L

Hello everybody~~~~~~~~~~~~

又係睇溏心既時候喇:smile_46:

原帖由 KHChan 於 5月31日 21:35 發表
Hello everybody~~~~~~~~~~~~

又係睇溏心既時候喇:smile_46:

睇完la~~~~:smile_30: :smile_30:

原帖由 油王 於 5月31日 22:44 發表

睇完la~~~~:smile_30: :smile_30:

今集都唔精彩既.....

原帖由 KHChan 於 5月31日 22:47 發表

尋晚歡仔鬧阿媽 ... 果段好正 ...

原帖由 KHChan 於 5月31日 22:47 發表

今集有歡仔打常在德喎~~~~:smile_30: :smile_30:

原帖由 油王 於 5月31日 23:04 發表

今集有歡仔打常在德喎~~~~:smile_30: :smile_30:

趕唔切返屋企睇 .. 返到黎只係睇到佢 ... 碌低咗 ...

原帖由 屎屎 於 5月31日 23:07 發表

趕唔切返屋企睇 .. 返到黎只係睇到佢 ... 碌低咗 ...  

咪就係碌落樓梯囉..........又唔會打得好精彩

電視劇十套有9套都係呢條橋:smile_45:

原帖由 KHChan 於 5月31日 23:13 發表

咪就係碌落樓梯囉..........又唔會打得好精彩

電視劇十套有9套都係呢條橋:smile_45:

咁d觀眾buy阿ma~~~:smile_46:

原帖由 油王 於 5月31日 23:40 發表

咁d觀眾buy阿ma~~~:smile_46:

Buy係因為現實世界好難見到人碌落樓梯

除非你有中六合彩既運氣喇

有冇人.............

原帖由 一郎~~~ 於 5月31日 23:55 發表
有冇人.............

有..............:handshake

有 ... 屎 ... 不過準備訓啦 ~~

早抖一郎,奇哥,油王,小櫻 ~~ 

拜拜~~我都閃:P

原帖由 一郎~~~ 於 6月1日 00:07 發表
拜拜~~我都閃:P

88~~一郎~~~屎~~~:handshake

早晨:P .......

午安 ... :D