返回列表 發帖
yeah~~ 1/2 機會都唔中, 有得收250蚊~~   

原帖由 屎屎 於 6月9日 00:37 發表

又勤力喎..又盡責喎 .. (我咁様讚個網主, 唔知佢會唔會星期一請我地食 LUNCH 呢..) .. 哈   

我係度讚佢都係想佢睇到.. .  

oh.. 選錯左tim... 希望唔駛輸啦€~   

原帖由 屎屎 於 6月9日 00:40 發表

333 333 9999 9502.5 大 18.512 $3,000 未知

你係咪講呢個 AR?? 哈 !~  

唉..  

333 333 9999 9502.5 大 18.512 $3,000 已輸

就咁樣玩完...  

原帖由 屎屎 於 6月9日 00:42 發表

你睇你   .... 哈 ~~~  

係唔係要學佢地.. 輸到要去瞓呀??!!   

原帖由 屎屎 於 6月9日 00:47 發表

但係佢地通常話, 瞓醒再輸過架喎~~~   

um.. 都好.. 輸下痛下先至會清醒~~   

原帖由 周圍飛 於 6月9日 01:13 發表
乜唔係50頁就會自動close架咩?

你記錯喇.. 我估係500頁..   

大家好~
我返到啦~~   

原帖由 KHChan 於 6月9日 21:56 發表
到~~~~~~~~~~~~~~

奇哥,好~~   

原帖由 屎屎 於 6月9日 22:06 發表
我又報到先 ~~~   

阿屎~~   

哈哈.. 9哥無事o波~~ 

原帖由 屎屎 於 6月9日 22:49 發表

咁先唔正常喎 ~~~  

係囉. .有d 怪~ 

原帖由 周圍飛 於 6月9日 22:56 發表
最熱鬧的地方@_@

係喇. .你都入黎一齊傾下計啦~ 
好開心o架~~ 

原帖由 KHChan 於 6月9日 23:11 發表

但係有時又會喊架喎

你講清楚d呀.. 係笑到喊之麻~~   

原帖由 周圍飛 於 6月9日 23:25 發表
~_~你地真係呀...笑有時...喊有時...沖涼有時...排洪有時...

BINGO~~   

一俾架機9哥玩一陣.. 就攪到我破產... 

333 1850 2000 1934.5 細 1.685 $300,000 已輸
屎屎 1850 2000 1941.5 細 1.555 $1,000 未知
一郎~~~ 1850 2000 1976.5 細 1.123 $5,000 未知
333 1 2500 1849.5 細 1.284 $80,000 已輸

大家睇下我依家剩番幾錢~~   

原帖由 屎屎 於 6月10日 00:20 發表

嘩 ~~ 乜買到咁大呀 9 哥 ~~~   

係囉.. 阻都阻唔到佢.. 兩鋪就破產了...  

原帖由 屎屎 於 6月10日 00:27 發表

咪似同曾愉囉 ... 自己有機 (nds) 唔玩鍾意玩人地果部 ~~~ 哈 ~~   

我  
我都唔鍾意玩人地果部...你地叫我玩之麻...咁下次我連你地d都唔玩囉,反正我真係唔鍾意玩.  

原帖由 屎屎 於 6月10日 00:28 發表

你得返七千幾蚊咋 ... 洗唔洗叫 9 哥賣身湊錢比你再賭過呀 ~~   

無呀.. 呢度間銀行唔見左..9哥想轉錢俾我都唔得.. 今次我真係破左產,無得玩估大細啦~   

原帖由 KHChan 於 6月10日 00:37 發表

點同呢  

係囉.. 我都覺得唔同~~  
不過佢係諗住輸左就轉番錢俾我..點知~   

原帖由 屎屎 於 6月10日 00:43 發表

叫佢比返 cash 你補數啦 ~~  

呢個提議好呀~~ 一於問佢拎CASH... 不過佢都係唔會俾~