返回列表 發帖

2)        油王變魔術  

呢個要取消~~~玩魔術我已經唔掂lu~~~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:34 發表

練囉 .. 有成個月時間比你喎 ..   

我都冇野好玩!!!

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:38 發表

mac 說:
玩魔術~~唔掂~咁叫佢改表演~淋滾油~食炭~心口碎大石囉~~
mac 說:
一係表演~~亞joe~~個d~扮女人~~dacing~~~

佢 MSN 講架,我都好讚成呢個建議 ~~~ 哈 ~~~ 知唔知點個阿 JOE (師奶強人果個謝天) AR ?  ...

oh~~~咁殘忍~~~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:40 發表
mac 說:
同i fuXk u boyz一齊表演~~~三小強~
mac 說:
正呀~~

呢句我講O既.. 你 + 奇哥 + 一郎 .. 茶居三小強   

我好難同佢地一齊表演喎~~~  

比死更難受~~~~~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:46 發表
油王 .. 你屎啦 ... 你冇得揀呀 ~~~ 你睇下阿MAC 講咩... 你只能夠二揀一..

mac 說:
咁一係叫油王練返2個魔術~一係同奇哥一郎~同場表演~~2選1 only~~
mac 說:
一係叫油王同佢女友~表演~三小時長吻~~ ...

我揀~三小時長吻~

原帖由 屎屎 於 6月23日 23:51 發表
mac 說:
佢揀~三小時長吻喎~~~

mac 說:
咁我地送多5分鐘~~比佢同奇哥喇~~

mac 說:
先5分鐘奇哥~~之後~170係佢同女友~~最後再由一郎吻埋最後5分鐘~濕既~

好... 就咁決定 ~~~ ...

kill me~~~~

原帖由 KHChan 於 6月24日 00:12 發表

冇呢個字架喎..............

奇哥果然學識廣播~~~~

原帖由 屎屎 於 6月24日 00:17 發表

咁都比佢發現咗TIM .. 改返啦...
不過你又比我捉到... 哈..  

mac 說:
奇哥果然學識廣播~~~學識廣博~~呀~油王

oh~~~要讀多兩年書先得~~~