返回列表 發帖
阿屎.. SonyEricsson w660i 好正呀.. 原來岩岩先出... 激死呀...   

原帖由 屎屎 於 7月1日 19:54 發表

係啦 .. 如果早 d 知,就好 lu ..
我本來都唔係想買摺機o既 .. 不過算啦 ... 而家都ok ..
你不如都換啦... 哈 ..   

係喇.. 如果早d知就買呢部啦,仲平d~
我想o架.. 不過好似咁快又換機...   

原帖由 UN少 於 7月1日 19:56 發表

乜660好正咩??
做乜你咁既樣架...  

係丫.. 好靚o架~~ 

原帖由 UN少 於 7月1日 20:00 發表

你好呀~~希望遲d我地有得見下面啦~~  

你係香港傑斯喎,阿屎都好想見下你啦~~
係喎,今年傑斯太太都黎喎,你地又可是見面啦~~   

原帖由 屎屎 於 7月1日 20:05 發表

trade 返出去囉 .. 趁早喎要 ..  

唔得啦.. 我部野俾我跌到崩晒.. 
不過等百x匯有番紅色,我去問下trade幾錢都好~~ 

原帖由 屎屎 於 7月1日 20:06 發表

你地兩公婆終於可以見面 ..   

佢地唔係兩公婆呀~~
一個係香港傑斯,一個係英國傑斯太太...   

原帖由 屎屎 於 7月1日 20:07 發表

紅色你又啱 ar??? 咁就好lu .. 我地會變做茶居雙 "紅"   

個紅色後面有印花,幾靚o架.. 呵呵.. 睇下o者, 未必買.. 你知我鍾情nokia o架麻~

原來我都未食飯... 唔記得左tim  

係連下午飯都未食....   

原帖由 小早川瀨那 於 7月1日 20:25 發表

仲唔快快食....?因住餓一濟..........

唔餓喎... 食d 朱古力先~~  

原帖由 火冒三丈 於 7月1日 21:09 發表
哈!正所謂『整番嗰頭,零舍唔同!』  

正呀.. 有頭有面.. 真係零舍唔同~  

yeah~~ 連中兩鋪點數~~

原帖由 KHChan 於 7月1日 21:25 發表
Hello everybody~~~

奇哥好~  

原帖由 redjean 於 7月1日 21:29 發表

我同雅子食完老麥返黎   

我食左朱古力... 肥死我~~   

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:34 發表
大家好~~~

一郎好~~
大郎好~

做乜你兩兄弟係咁打心口呀??!!   

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:48 發表

9妹

一郎, 場波好唔好睇呀? 有無用晒d coupon 呀???   

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 21:53 發表

用淨1蚊....我同奇哥果d.......

奇哥係度, 一定無野剩番俾我地o架啦... 乜都俾佢食晒~~   

今晚發咩癲呢... 第3鋪中點數... 第1次中7點, 第2次中13點, 第3次中16點... 我變番正數啦~~   

原帖由 一郎~~~ 於 7月1日 22:02 發表

佢拎走左一包熱浪兩包o-tea兩個杯面返工...不過唔知過唔過到聽朝d食物

聽朝  
我估今晚都過唔到呀~~   

原帖由 redjean 於 7月1日 22:10 發表

9妹,今晚俾場波我買  

我都唔知今晚有乜波踢...
不過買和啦.. 哈哈~~  

原帖由 mac 於 7月1日 22:15 發表

咁我覺得亞屎宜家個部好似正D喎~~~

嗯.. 最緊要阿屎鍾意~~
我都係鍾意nokia 多d.. 個人喜好~~   

大佬mac, 好~~