返回列表 發帖
原帖由 redjean 於 07年9月17日 20:34 發表

嘩,差的噴爛個mon

連大郎都睇咗 ... 小心嚇親雅子~~
admin .. 我叫你 send 埋比魔女..你 send咗未呀 ~~~  

原帖由 333 於 07年9月17日 23:23 發表

小心.. 小心.. 我驚你一陣瞓著都笑醒呀~~  
係唔係覺得一郎好正呢....   

佢而家先知有個咁正咁索o既細佬 ~~~

原帖由 死老野 於 07年9月18日 09:12 發表
早晨呀~~~~  

uncle 早 ...

原帖由 死老野 於 07年9月18日 09:24 發表

Print 埋再送去樓下等佢返黎ma~~~~~~~

早呀~~~~Admin哥哥  

咁你即係想魔女嚇到 返唔到工啫 ~~~

原帖由 死老野 於 07年9月18日 11:36 發表

我唔係要開會我都唔會上~~~~~~因為係大陸過夜(深圳)比較危險

我都冇跟你上去 ... 點會危險啫 ~~~~

原帖由 admin 於 07年9月18日 13:16 發表

e?想唔想種柑呀?順便幫你祈個福丫...

你問緊人地種柑 ... 跟住又話同人祈個福 ... 你玩哂啦 ~~~~ 

原帖由 333 於 07年9月22日 22:48 發表

呵呵.. 唔駛客氣喎, 只要你食得開心~~   

你冇請我喎 .. 不過我都好開心 ~~~
睇完錶 ~~~ 行街仲有收鑊 ~~~~ 仲有兩罐迷仔罐裝飲料 tim ar ~~~ 呵 ~~~

原帖由 333 於 07年9月22日 23:50 發表

哈哈.. 你今日都有唔錯既收穫丫~~

最衰uncle 同一郎都要返工呀, 下次同一郎再去先~   

梗係我有付出架嘛 ~~~ 你都咪話嗰四罐嘢都幾重,雖然細細罐 ~~~

有好嘢梗係要益 d 好朋友啦 ~~~  

原帖由 333 於 07年9月22日 23:57 發表

係囉.. 好朋友~~   

無價o既好朋友 ~~ 有兩種解釋 ... 自己估 ... 哈 ~~

原帖由 mac 於 07年9月22日 23:59 發表

哈哈~~你就好喇~~~~拎四罐~~有2罐拎咗返屋企~~我就差D喇~~~拎咗報紙~~~~~~仲要放埋係圾筒~~~~~~~~~~

你份報紙都係拎咗一陣啫 ~~~ 又係我叫你拎走o既 ~~~
多謝你嗰兩罐嘢喎 ~~~

原帖由 333 於 07年9月23日 00:05 發表

下. .兩種咩..
我得一種咋.. .無價即係唔值錢啦~~   

呢種我都有 ~~~
但係我多一種係有錢都買唔到o既,呢種我就對佢地特別好o既 ~~~ 哈 ~~~ 好似你啦, 佢啦, 佢啦咁囉 ~~

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:07 發表

或者係唔使錢~~~~~~~~  

叮 ... 唔洗咪臭囉 ~~~

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:09 發表

你喇~~~佢喇~~~~佢佢喇~~~你你喇~~~你佢喇~~~佢你喇~~~~~~~~€

哈 ~~
咁同...

死仔包包死仔 ... 一唔一樣呀 ~~~

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:20 發表
我今日都好開心~~雖然無九妹請食野~~~但都比人請左食鐵板燒~~~
返到屋企又係蛋糕~~~~

屎屎9妹麥麥~~~~~~~~~~~~~~~

小那好 ~~~
點解好似好耐冇見你咁o既 ~~~ 自從四週年之後 ~~~

原帖由 333 於 07年9月23日 00:15 發表

簡單d o黎講, 即係 "你" "我" "他" 囉~~~   

心照啦 ... 衰鬼 ...

哈 ~~

原帖由 小早川瀨那 於 07年9月23日 00:29 發表

係呀,係到努力學習日文~咁下次就可以好好地溝通勒,hahaha

阿 MAC 真係講得冇錯 ~~ 小那你真係要改善下喎...我地唔係日本人,你講日本黎做乜 ~~~  

原帖由 mac 於 07年9月23日 00:38 發表

車~~~~~~我地又唔係日本人~~你努力學習日文~~~~對我地黎講咪又係~地球人對外星人~~~ 點溝通呀~~~~

咪係 ~~~ 你呢個外星小那人吖 ...

小那你唔係話我知,你上次去香港係同班日本食飯下話 ~~

維特健靈「維新烏絲素」

買啦買啦小那 ~~~ 我唔想下次再見到你果時變咗光頭外星小那人呀 ~~~ 嘩 .. 你個名好長 .. 光頭外星小那人...

哈 ~~~

原帖由 333 於 07年9月23日 01:00 發表

嘩.. 你賣廣告呀?!!

咁有無佣分o架??!    

你 UP 得出有咩問題,佢都搵到咩產品比你 ... 佢應該係個 SALE 屎 ~~~

原帖由 mac 於 07年9月23日 01:04 發表

下~~~~~~~~~咁咪變咗佢咁

可唔可以 KEY 小那個頭上去呀 ? KAKA ~~