返回列表 發帖

27-10-07波料---[危險]

今日可能出吾到馬料,因為條[大南西街工廠OL]幫我[慶祝],[危險]啱啱昆掂左佢,呢鑊一鉋天下响.講溝女小弟都有一手,青春玉女講同情心,中女講挑戰,男人愈壞佢愈覺得有挑戰[性].

葡萄牙超級聯賽比較水準低,係兩三隊獨大,其他隊伍就後防靠落力,前鋒講勤力,但出吾起錢,又點可以留住高質前鋒呢?

[比蘭倫斯]前鋒[艾雲度]又吾出得,陣中前鋒入球能力認真麻麻,好彩[祖斯柏度]腳風轉順,呢條友都29歲,但活力仍在,可交可射,上埸對[博維斯塔]已經表現出冷靜頭腦同仲有兩腳,至於[科英布拉大學]嘅前鋒[祖爾安奴],狀態似乎吾多掂,近期冇影冇蹤,加上[科英布拉大學]作客吾多老嚟,失多得少,今埸作客都幾難可以搶到分.

呢埸自己會以[比蘭倫斯]W做重心,預計[比蘭倫斯]都係小勝格局.

今晚重心---[比蘭倫斯]W.

又走先,拜拜!
波、馬、棋趣、享受人生

原帖由 ooappleoosm 於 07年10月27日 05:41 發表

今日可能出吾到馬料,因為條[大南西街工廠OL]幫我[慶祝],[危險]啱啱昆掂左佢,呢鑊一鉋天下响.講溝女小弟都有一手,青春玉女講同情心,中女講挑戰,男人愈壞佢愈覺得有挑戰[性].

葡萄牙超級聯 ...

搵佢做重心買條過關先
想得到,就得到

尋晚重心 1860又中左...可惜自己過關唔中

今晚咁多波, 重心竟然係葡超....呢家波唔多岩玩
留彈藥明天賽馬

原帖由 skirt 於 07年10月27日 10:11 發表
尋晚重心 1860又中左...可惜自己過關唔中

今晚咁多波, 重心竟然係葡超....呢家波唔多岩玩
留彈藥明天賽馬

賽馬有咩心水呀~~~

原帖由 死老野 於 07年10月27日 11:35 發表

賽馬有咩心水呀~~~

短途留意123檔既馬囉...
1650以上既就留意埋567檔...

實際就未買

原帖由 skirt 於 07年10月27日 11:55 發表

短途留意123檔既馬囉...
1650以上既就留意埋567檔...

實際就未買

1至7檔互串,應該中o架
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 07年10月27日 11:59 發表

哈哈哈~~~~連銀包都會串埋喎

原帖由 redjean 於 07年10月27日 11:59 發表

邊有咁多本錢啊...
只係在7隻裡面揀囉..

原帖由 skirt 於 07年10月27日 12:04 發表

邊有咁多本錢啊...
只係在7隻裡面揀囉..

明天係全闊A跑道~~~估計會係後上馬會有利,外檔留後上的馬仲好跑.