返回列表 發帖

泊車王...抄牌ok!

大家可以試試...
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

按那个制抄牌?
女人著重愛的程式,男人著重愛之目的。

我試左啦
但係點解只可以一次?

係咪每12小時抄人牌一次架?
一窮二白...~~~

o......我知啦,係只可以係只自己條街,抄人牌?

岩嗎?
一窮二白...~~~

過咗12個鐘就有個抄牌嘅字彈出嚟,按一按就抄得嘞…我估係咁掛!所以最好都係泊喺啲唔係成日上嚟慢車會嘅會員條街度,冇咁易比人抄!:)

原帖由 fatwahyee 於 08年6月15日 23:44 發表
過咗12個鐘就有個抄牌嘅字彈出嚟,按一按就抄得嘞…我估係咁掛!所以最好都係泊喺啲唔係成日上嚟慢車會嘅會員條街度,冇咁易比人抄!:)

泊岩位咪得lo XD
一窮二白...~~~

原帖由 fatwahyee 於 08年6月15日 23:44 發表

暫時還可以...到有了特別車(拖車)時...非街主亦可以拖走非法犯位的車輛

原帖由 tryuser 於 08年6月16日 00:19 發表

泊岩位咪得lo XD

正式完全後, 泊車位的標誌會隨時有改動的...
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

原帖由 設施編寫員 於 08年6月16日 00:46 發表

暫時還可以...到有了特別車(拖車)時...非街主亦可以拖走非法犯位的車輛

正式完全後, 泊車位的標誌會隨時有改動的...

下?咁咪會隨時被人抄牌,即係要靠抄牌搵食lo?
咁真係好難玩@@''
一窮二白...~~~

點解我有D人D車抄到,有D抄唔到架??

原帖由 lamhau 於 08年6月17日 00:25 發表
點解我有D人D車抄到,有D抄唔到架??

暫時只可以係自己既街,抄人地既牌
一窮二白...~~~

我在自已街也抄不到所有bor~

回復 11樓 的 lamhau

如果可以抄所有車, 會有人泊車?
你睇下d泊車位標誌丫 !!!

回復 12樓 的 ahfai

我抄咗人地牌7 7 7
想得到,就得到

原帖由 redjean 於 08年6月17日 14:27 發表
我抄咗人地牌7 7 7

唔見有記錄既~

點解有D人可以去人地街抄俾,我吾得嘅???

原帖由 正版冰火 於 08年8月15日 15:07 發表
點解有D人可以去人地街抄俾,我吾得嘅???

我地有拖車嘛.........
一窮二白...~~~

哇冰火兄番來喇,2
唔好泊佢條街喇2

原帖由 魔女 於 08年8月15日 18:51 發表
哇冰火兄番來喇,2
唔好泊佢條街喇2  

泊係妳條街到

原帖由 死老野 於 2008-8-15 21:22 發表

泊係妳條街到

我就泊左去你度食雪榚喇~~~~~~~~~~~~

原帖由 魔女 於 08年8月15日 18:51 發表
哇冰火兄番來喇,2
唔好泊佢條街喇2  

如果見到你泊係冰火兄街到, 代表你想同佢玩車中冰火喇!