返回列表 發帖
原帖由 tryuser 於 08年7月31日 12:19 發表
每次成功移車得錢時...該街主將會被扣去該金額20%!

咁樣唔係幾好喎..............對d少車既人咪唔公平囉

追佢地既時間又多左,就算追到車既數目一樣

咁都係大家平頭姐,唔公平喎

如果一開始就係咁既就冇野講姐

貧者越貧,富者越富咁好咩??

回復 44樓 的 kk56727288

遲玩當然是少車少錢,這是正常的!

想追人,多些留意自己條街,抄一架=比人郁五架!好好架喇
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

原帖由 設施編寫員 於 08年7月31日 22:40 發表
遲玩當然是少車少錢,這是正常的!

想追人,多些留意自己條街,抄一架=比人郁五架!好好架喇

車...........有幾可抄到人呀!

依家d人泊得鬼咁精.........一見d標志轉左就未滿額都泊過第度

原帖由 kk56727288 於 08年8月1日 01:12 發表

車...........有幾可抄到人呀!

依家d人泊得鬼咁精.........一見d標志轉左就未滿額都泊過第度

下?........唔係喎.....經常有泊滿額,都唔走,被我抄喎><......不過依d都要,你個名係頭幾位,d人先鐘意泊係你度[或者你冇錢都會既(= =)]........(即係話,你多d錢....名次高了......d人就會泊車係你度.......抄牌機會自然增加啦!

註:我經歷過最有錢變成最窮...再變番第1頁!........信我啦......默默'奸'耘.........一定得XD
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月1日 01:34 發表

下?........唔係喎.....經常有泊滿額,都唔走,被我抄喎>

我都好努力咁奸緊架喇

原帖由 kk56727288 於 08年7月31日 20:55 發表

咁樣唔係幾好喎..............對d少車既人咪唔公平囉

追佢地既時間又多左,就算追到車既數目一樣

咁都係大家平頭姐,唔公平喎

如果一開始就係咁既就冇野講姐

貧者越貧,富者越富咁好咩?? ...

泊車王簡直係香港社會既縮影呀~~貧者越貧,富者越富

原帖由 skirt 於 08年8月1日 11:37 發表

泊車王簡直係香港社會既縮影呀~~貧者越貧,富者越富

所以我咪係貧者~~~~~~仲要係三貧tim~~~~~貧窮,貧血,貧撲.1

對於:每次成功移車得錢時...該街主將會被扣去該金額20%!
可唔可以增加泊車標誌,會轉既機率呀><
一窮二白...~~~

點解個入面既'排名'.....個頁數咁怪既?.......1至10都冇問題......但之後竟然係1?
一窮二白...~~~

一買拖車,就起雙飛~~~

原帖由 10哥 於 2008-8-4 01:04 發表
一買拖車,就起雙飛~~~

點起先~~~~~~~~~~~~

我想賣車.....
我想賣左架啤牌車.......^^
一窮二白...~~~

回復 55樓 tryuser 的帖子

現在就去賣吧!^^
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

原帖由 設施編寫員 於 08年10月26日 19:15 發表
現在就去賣吧!^^

賣左啦.......不過又買左新車@@.....身家大縮水!
一窮二白...~~~

聊天室免费下载

電話聊天,免费台湾美女视频,dvd,聊天的英文,免費A片網,菅野美壽紀,伊籐美沙紀,聊天室免费下载,台湾ut聊天888,ut 性爱视讯聊天室,av女优番号,聊天哪个好免费,和久井辛,辣妹自慰,日本免费视讯聊天,台湾妹在线视频,山田譽子,桐島淳子,台灣美女交友,台湾语音视频聊天,8dgo视讯交友,都秀视频聊天,免费真人秀聊天室,女孩視訊,聊天联盟,岬崎香子,隨機視訊,直播聊天,結衣美沙,女生聊天,尋夢聊天室,奧山唯子,正妹聊天,電話交友,免费聊天交友网,聊天机器人 api