返回列表 發帖

茶居五周年啦~~~入黎打返句感想

話咁快就五年啦,五年時間唔算長,但係都覺好似好耐咁,我地一班由網絡世界ga朋友變成一班老朋友,當中有人唔見左(田田,Smart,奀仔),有人加入(三寶,屎屎,輝哥),有人結左婚(琪琪,鬼仔,奇哥,米雪),有人搵到身邊另一半(mac mac,屎屎),真係幾咁開心呀,希望我地茶居能夠carry on,有無窮無盡ga五年.

嘩...老野你咁感性... 等我講返D嘢十卜下你先~~~

我呢就喺茶居冇五年咁耐啦~ 最多兩年, 三年唔夠啦 ~~~
由唔識你哋到了解哂各位茶居人, 過程都幾得意 ~~~ 最懷念係玩 UNO 同HI-TEA 囉 ~~~ 成日玩 UNO 玩到笑餐屎, 仲有可以夜晚大家返到屋企, 一齊上茶居吹水, 一晚吹幾頁就最開心囉;

茶居個個都係大忙人,真係好難坐埋又齊人食飯啦 ... 尤甚今年係茶居五週年, 我覺得無論幾時搞都好啦, 最緊要係就到最多人出席啦 ~~~~

我都祝茶居各人身體健康, 繼續 KEEP 住 ... 聚一聚 ... 好似死老野咁講... 有好多好多個五週年...

我好耐無HI-TEA 喇!點呀你們有冇老到呀!:

原帖由 10哥 於 08年7月10日 01:20 發表

你不嬲都好少 HI-TEA 架啦 ... =.=
我就冇老到... 你... .我就唔知... 因為大半年冇見過你 ... 以為你搬咗返上陸 tim ~~

原帖由 10哥 於 08年7月10日 01:20 發表

老左幾年lu~~~~~日日都老tim~~~~~4

回復 5樓 的 死老野

雖然我HI-TEA時間好短,但我認識O架TEA HOUSE FRIEND 個個都好NICE5 5 5 55
想得到,就得到

我已經唔記得黎左茶居幾耐勒,次次傾計最後都會傾到笑住訓
曾經有一次太夜無人諗住負責茶居夜晚黑關門工作,雖然唔係乜野大事但因為係第一次所以好緊張.....
感覺只要能幫苶居夜晚關門或朝早開門就可以成為茶居一份子
點知朝早九妹就同我講茶居已經變左廿四小時營業.....

最開心係有左爹娘,雖然現實中唔係真實一對;識左叔叔......因為叔叔會請食飯(我地約左要去m記食早餐的...請唔好唔記得);三年前差某人一餐飯....但我諗佢唔記得了;約左某人一齊去食燒鵝...=口=但佢都係唔記得了;識左一郎呢個漫友.....得閒會sd d奇怪email黎,但其實都係d好野益街坊.....動漫節可以一齊去cosplay就好了;@w@識左雅子呢個同齡朋友...但好耐無見佢了;仲有小櫻佢地三個澳門網友....雖然都係澳門人但已經好耐無見...

上次網聚真係好好玩...雖然用左我成個月零用錢仲要叫娘親補貼....
之後一年因為到左畢業班所以只顧學業,e+畢業又要掛住搵工....感覺同茶居朋友遠左好多...

PS@@爹我上載左畢業相之後會比你睇的....成綪如果不乎你想請唔好爆血管
如果覺得唔錯請加我零用
PSS叔叔有空過黎澳門請搵我食飯

琪琪&鬼仔

係茶居唔覺唔覺都咁多年......見到好多人離開....好多新朋友
雖然我地唔多出席活動(其實係時間唔岩)......不過都覺得茶居個個都好好人
希望大家以後都咁好朋友

原帖由 小早川瀨那 於 08年7月10日 17:17 發表
我已經唔記得黎左茶居幾耐勒,次次傾計最後都會傾到笑住訓
曾經有一次太夜無人諗住負責茶居夜晚黑關門工作,雖然唔係乜野大事但因為係第一次所以好緊張.....
感覺只要能幫苶居夜晚關門或朝早開門就可以成為 ...

妳不如快D出返個電話先啦~~~~唔係又話冇(呀麗)這個人~~~~~我下星期都係馬交喎~~~~~~妳有空就比電話我啦.

祝茶居5周年快樂, 生意蒸蒸日上~

今日係茶居既5周年,等我都係咁易講幾句喇!
5 5 6 66

時間過得真快,唔經唔覺又到五周年喇.仲記得2003年7月17日,係我地茶居既第一次聚會,一共有17人出席.從第一次到依家仲係茶居既有鴨女,一郎,大佬mac,uncle,奇哥,丫鬼,十哥,九哥,仲有我.之後其他人出出入入,出左既唔提喇,入既琪琪,阿屎,魔女,大郎,澳門三寶(油王,小櫻,2ling)仲有一個小那女等等....五年雖然唔係太長但亦唔算短,網友能相識,相遇到相知真係唔容易,雖然近年大家因工作關係愈來愈忙,但係我相信我地既友情係唔會變淡,反而隨住時間既過去而會愈來愈濃.

哈哈..好老土呀,不過都係真心說話.祝茶居5周年快樂,個個茶居既新舊朋友都開開心心,無憂無慮.仲有要多謝慢車會老板,俾個咁好既地方我地開鋪,多謝晒~ 下次請你飲多杯~ yeah~ yeah~ yeah~

Thanks for accepting me as a member of Tea House
I love you all and I LOVE TEA HOUSE0

HAPPY BIRTHDAY TO : TEA HOUSE 5th ANNIVERSARY
好開心可以成為茶居嘅一份子
好榮幸可以分享茶居嘅歡笑聲、熱鬧氣氛
能夠認識你們係我嘅福氣呀!!!

HOPE : FRIENDSHIP FOREVER OF TEA HOUSE ALL MEMBERS6

老土野真係唔想講(打).............只係希望大家以後都可以開開心心

我地大家庭齊齊整整,平平安安就得喇