返回列表 發帖
原帖由 333 於 08年7月30日 10:24 發表
嘩哈哈~~ 已經買左啤牌車啦~~~

可以賭..賭... kakaa 0 0  

等我又買先~~~~0

原帖由 死老野 於 08年7月30日 10:47 發表

等我又買先~~~~0

您還未達到目標階級呢!~~~~咁要幾高階級筅買得呀?

原帖由 死老野 於 08年7月30日 10:49 發表

您還未達到目標階級呢!~~~~咁要幾高階級筅買得呀?

要900,000 就ok 喇 ~

我泊去你條街俾你抄, 你抄時就賭, win 左可以再睹, 好似最多睹3次, win 晒就拎錢 -
如果抄我時係 9蚊, 你賭 win 2x 就收6蚊, 再賭 win 3x 就收 18蚊, 再賭 win 32x 就收 576蚊, but 一輸就無錢收. 都抵丫... 博下丫麻.. 我依家就泊去你度~~ 0 0

哈哈.. 泊左喇...

我都賭左, 連win 5鋪.. 原本移車時我應該收 74蚊, 我double 5次之後, 依家收1,184 哈哈~~ 0 0 0

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人牌.. kakaka~  9 9 9

原帖由 333 於 08年7月30日 10:58 發表

要900,000 就ok 喇 ~

我泊去你條街俾你抄, 你抄時就賭, win 左可以再睹, 好似最多睹3次, win 晒就拎錢 -
如果抄我時係 9蚊, 你賭 win 2x 就收6蚊, 再賭 win 3x 就收 18蚊, 再賭 win 32x 就收 576蚊,  ...

係買唔到喎~~~~唔明

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:04 發表

係買唔到喎~~~~唔明

要夠錢先買到 o架... 2

原帖由 333 於 08年7月30日 11:06 發表

要夠錢先買到 o架... 2  

歡迎您到泊車王特別車買賣店。按一下汽車閱讀說明。
警告:買車需要本錢。當您購買新車,金額是拆除從您目前的資產,您的階級有可能下降。您可以出售購買的車回店,但您得到的就只是一半的價格,所以請您購買前三思。

$900,000

您還未達到目標階級呢!啤牌車

我有成一百萬喎

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:07 發表

歡迎您到泊車王特別車買賣店。按一下汽車閱讀說明。
警告:買車需要本錢。當您購買新車,金額是拆除從您目前的資產,您的階級有可能下降。您可以出售購買的車回店,但您得到的就只是一半的價格,所以請您購買前三思。

$900 ...

死老野 [3] [13] [54] $1,019,420 Level 10

原帖由 333 於 08年7月30日 11:04 發表
哈哈.. 泊左喇...

我都賭左, 連win 5鋪.. 原本移車時我應該收 74蚊, 我double 5次之後, 依家收1,184 哈哈~~ 0 0 0

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人 ...

買唔到車~~~~~~冇得賭

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:08 發表

死老野 [3] [13] [54] $1,019,420 Level 10

噢.. 係喎, 唔記得要夠level 先得.  第一次買車先要你有晒所有車, 先可以買... 咁你等我架啤牌車到 limit 時下賭下, 可能一次攪掂~ 0

原帖由 333 於 08年7月30日 11:14 發表

噢.. 係喎, 唔記得要夠level 先得.  第一次買車先要你有晒所有車, 先可以買... 咁你等我架啤牌車到 limit 時下賭下, 可能一次攪掂~ 0  

明白~~~~5

原帖由 333 於 08年7月30日 11:04 發表
哈哈.. 泊左喇...

早知等4680 先賭, 咁我就收...149,760... 咁就發喇~~~ 好過等抄人 ...

4680時賭咪 多數輸囉

原帖由 10哥 於 2008-7-30 00:37 發表
唔咁架咩

叫你細個時讀多d書架喇

原帖由 10哥 於 08年7月30日 11:19 發表

4680時賭咪 多數輸囉

點會輸呀, 最多無錢收, 唔會扣你錢o架麻, 有 so 呀~~ 6

原帖由 死老野 於 08年7月30日 11:16 發表

明白~~~~5

哈哈.. 你賭輸左呀? 1 1

7月30日 21點21分 333 's car was ticketed by 死老野 @ $0

原帖由 333 於 08年7月31日 06:05 發表

7月30日 21點21分 333 's car was ticketed by 死老野 @ $0

咪係~~~~過佢幾關都唔得~~~~~0

原帖由 333 於 2008-7-31 06:05 發表

哈哈~~~~~~9妹
我又要賭!!!

原帖由 KHChan 於 08年8月1日 01:23 發表

哈哈~~~~~~9妹
我又要賭!!!

你條街都泊滿車, 點俾你賭呀? 1 1

原帖由 333 於 08年8月1日 06:36 發表

你條街都泊滿車, 點俾你賭呀? 1 1  

咪就係~~~哥哥仔~~~4

我今朝泊完啤牌車...

4680 賭一賭變左 9360
9360 再賭一賭變左 18720