返回列表 發帖

會員特別車列表~

連結入口在特別車店內的See The Selling List~!
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

嘩.........原來有9架雪糕車@@7

會員特別車例表~.....0 係列表呀
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月6日 02:22 發表
嘩.........原來有9架雪糕車@@7

會員特別車例表~.....0 係列表呀

係9架雪糕車, 5架拖車呀... 仲有3架啤牌車~~ 3 3

我下個目標係露營車, 之後就係雪糕車.. 跟住就 game over~~ 8

原帖由 333 於 08年8月6日 06:11 發表

係9架雪糕車, 5架拖車呀... 仲有3架啤牌車~~ 3 3

我下個目標係露營車, 之後就係雪糕車.. 跟住就 game over~~ 8  

不如呢......你得閒就拖我既拖車呀.....等我即刻可以再拖車.......^^
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月6日 17:30 發表

不如呢......你得閒就拖我既拖車呀.....等我即刻可以再拖車.......^^

好丫.. 一於咁話, 我拖完你, 你又可以再拖.. 唔駛等三個鐘~~
kakakaka

原帖由 333 於 08年8月7日 08:17 發表

好丫.. 一於咁話, 我拖完你, 你又可以再拖.. 唔駛等三個鐘~~
kakakaka   

不過.......我唔玩拖車啦= =.......你去http://www.hkiib.com/park.php?streetuid=202啦抄牌
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月7日 09:04 發表

不過.......我唔玩拖車啦= =.......你去http://www.hkiib.com/park.php?streetuid=202啦抄牌

多謝晒你呀~~ 5 5
攪到我唔係幾好意思tim~
不過我就快可以買新車喇.. 多謝晒呀~~~ 5

哈哈......我真係特登俾你賺架XD
估唔到雪糕車加拖車....可以'超速'散錢^^

不如你抄埋我架雪糕車ar.....我想快d郁架車呀
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月8日 23:50 發表
哈哈......我真係特登俾你賺架XD
估唔到雪糕車加拖車....可以'超速'散錢^^

不如你抄埋我架雪糕車ar.....我想快d郁架車呀

真係多謝你呀~ 我買到露營車喇~~ 多謝晒呀~~  5 5
好開心呀~~~ 5

原帖由 333 於 08年8月8日 23:52 發表

真係多謝你呀~ 我買到露營車喇~~ 多謝晒呀~~  5 5
好開心呀~~~ 5  

露營車真好好架.......可以用足36小時,用埋雪糕車既話,仲恐怖添
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月8日 23:53 發表

露營車真好好架.......可以用足36小時,用埋雪糕車既話,仲恐怖添

bingo~ 岩岩泊左雪糕車... 睇下36小時搵幾多錢先.. 好緊張呀~~ 4 4

哈哈.........如果你被人抄牌.......抄既人,仲開心呢XD差唔多6萬呀!!
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月9日 00:06 發表
哈哈.........如果你被人抄牌.......抄既人,仲開心呢XD差唔多6萬呀!!

所以佢搵d 車包圍晒架車

原帖由 skirt 於 08年8月9日 00:21 發表

所以佢搵d 車包圍晒架車

咦.........333有雪糕車咩?
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月9日 00:42 發表

咦.........333有雪糕車咩?

我無呀.. 不過我d 朋友有麻... 仲有june666 (我家姐) 都有~