返回列表 發帖

Sell唔到

我想sell拖車,但sell唔到呀= =
一窮二白...~~~

做乜呀你?想唔玩呀??

狂比人抄牌既...........

原帖由 KHChan 於 08年8月7日 00:56 發表
做乜呀你?想唔玩呀??

狂比人抄牌既...........

係呀........太悶啦= =不過佢地又傻既.......明知我特登益佢地......都要咁早抄牌= =
一窮二白...~~~

咁快就想賣車?我仲未整...
遲下整!
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

原帖由 tryuser 於 08年8月7日 01:12 發表

係呀........太悶啦= =不過佢地又傻既.......明知我特登益佢地......都要咁早抄牌= =

點解呀~~ 3
一齊玩下喇~
又或者.. 你益下我喇~~ 0 0

原帖由 333 於 08年8月7日 08:16 發表

點解呀~~ 3
一齊玩下喇~
又或者.. 你益下我喇~~ 0 0  

我本來都諗住益你......但係你條街冇位= =''
同埋......我目標係,令到我既所有車...都變成UNPARK(盡快...唔要等幾日呀)

我現家係想試下自己既賭運.....想買啤牌車only.........試完就唔玩啦><
一窮二白...~~~

哈哈..........手癢.....都係想只抄人牌賺錢^^..........唔泊車.......入職抄牌啦^^
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月7日 09:28 發表
哈哈..........手癢.....都係想只抄人牌賺錢^^..........唔泊車.......入職抄牌啦^^

哈... 其實啤牌車真係幾好玩... 不過我呢幾日, 日日都輸.. 泊左即係無泊..

原帖由 tryuser 於 2008-8-7 09:03 發表

我本來都諗住益你......但係你條街冇位= =''
同埋......我目標係,令到我既所有車...都變成UNPARK(盡快...唔要等幾日呀)

我現家係想試下自己既賭運.....想買啤牌車only.........試完就唔玩啦> ...

咁幾時泊d車黎我度益下我呀?

原帖由 KHChan 於 08年8月9日 11:25 發表

咁幾時泊d車黎我度益下我呀?

依家冇益人啦XD........專職抄牌>.<
一窮二白...~~~