返回列表 發帖

點解我抄唔到人地既啤牌車?(已修正)

Discuz! info: MySQL Query Error

User: tryuser
Time: 2008-8-17 4:19pm
Script: /park.php

SQL: update [Table]parkingwar poker_play=2,poker_round=1,poker_money='4680',tick_ppl=tick_ppl+1,poker_msg='',poker_street='541' ,vendetta=vendetta+1 whEre uid='1583'
Error: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '=2,poker_round=1,poker_money='4680',tick_ppl=tick_ppl+1,poker_msg='',poker_stree' at line 1
Errno.: 1064

http://faq.comsenz.com 搜索此错误的解决方案已

評分人數

一窮二白...~~~

依家係唔係無事喇? 我見到你抄牌喇喎~

原帖由 333 於 08年8月17日 20:01 發表
依家係唔係無事喇? 我見到你抄牌喇喎~   

其他車冇問題......但只要啤牌車唔得= =(我用拖車拖人地d啤牌車)
以前都試過...唔得
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月17日 20:10 發表

其他車冇問題......但只要啤牌車唔得= =(我用拖車拖人地d啤牌車)
以前都試過...唔得

係? 8
我未試過拖啤牌車呀, 可能真係唔拖得. 問下admin 先... 8

原帖由 333 於 08年8月17日 20:21 發表

係? 8
我未試過拖啤牌車呀, 可能真係唔拖得. 問下admin 先... 8  

...........我竟然係第一人? .........第一個拖啤牌車XD
一窮二白...~~~

已修正!
如有設施新建議, 歡迎 PM 我 ^_^

原帖由 設施編寫員 於 08年8月17日 21:30 發表
已修正!

唔知我要幾耐先可以再試抄啤牌車呢.........期待
一窮二白...~~~

原帖由 tryuser 於 08年8月17日 21:52 發表

唔知我要幾耐先可以再試抄啤牌車呢.........期待

我俾你試囉.. 不過點先可以係人地未抄我之前俾你抄呢? 要先解決呢個問題~  8 8

原帖由 333 於 08年8月18日 13:17 發表

我俾你試囉.. 不過點先可以係人地未抄我之前俾你抄呢? 要先解決呢個問題~  8 8  

都係算啦= =.......我冇賭運架.....我試過係facebook既泊車.....玩啤牌車.....賭左7、8次,竟然贏一次咁多 .......仲要我貪心想贏多次(....當然輸啦)
一窮二白...~~~

回復 9樓 tryuser 的帖子

facebook泊車有得出千的~~~~!!

原帖由 ahfai 於 08年8月18日 15:40 發表
facebook泊車有得出千的~~~~!!

................依度都得架= =.....好多人都應該係開兩個ac><........因為好多名 都差唔多既
一窮二白...~~~

回復 11樓 tryuser 的帖子

唔係依隻出貓喎~
facebook係可以用啤牌車狂搵錢...

原帖由 ahfai 於 08年8月18日 18:35 發表
唔係依隻出貓喎~

下?點搵呀?得架咩?????
一窮二白...~~~

原帖由 ahfai 於 2008-8-18 18:35 發表
唔係依隻出貓喎~

點出貓架????????????講黎聽下好喎!

ahfai 又話講點出貓既
一窮二白...~~~