返回列表 發帖
哈哈.. 有位唔識既朋友仔發短訊俾我...  4

"你可5可以比D錢我玩足智彩.我好想玩" 5 5

佢好彩喇.. 我心情好.. 轉左15,000,000俾佢, 不過admin抽左40%, 佢實收 9,000,000... admin 食水真深... 要去擺工抗議下先~~

星期四喇~~ 大家早晨~~

原帖由 屎屎 於 09年2月12日 00:15 發表

大家好AR~~~~

9 妹.. 你部相機報消咗???????? 點解架??  

係丫.. 部相機老化了... 出現左老人斑.... 仲愈來愈多... 3 3
哈..又有借口買新機喇... kakak~~ 9 9

原帖由 一郎~~~ 於 09年2月12日 16:10 發表

買我果部...^^

um.. 考慮緊.... 搵人送.. 哈~~
9 9

又到星期五喇, 大家早晨呀~~ 1

原帖由 死老野 於 09年2月12日 21:13 發表

搵馬會啦

我怕到係送俾馬會....

原帖由 死老野 於 09年2月12日 09:06 發表

咁妳都比D錢我玩足智彩啦~~~~(香港馬會個隻喎/HKJC)~~~~~我唔駛咁多($5,000)都夠ga啦.

好呀.. 等我d 真錢同呢度d 錢一樣咁多時, 我就會過俾你o架喇~

原帖由 fatwahyee 於 09年2月13日 07:31 發表
333早晨!你日日都咁早起床嘅?去晨運?

早晨呀~~ 1

我習慣早起... 返工... 我地做清潔呢行, 一定要比d 靚靚 OL 返得早... 0

早晨呀~~

祝大家情人節快樂~~ 5

有新朋友喎~~

大家好, 多d 入 黎傾下計喇~~  3 3

我終於買左部 notebook 俾自己喇.. yeah~~~

原帖由 死老野 於 09年2月14日 20:47 發表

Sony?

係丫... 琴日第一批貨岩岩到.. 我今日先去拎...  8
哈! 仲有排攪....  2

原帖由 10哥 於 09年2月15日 01:13 發表

我都心動!我又用,9妹:要用後心得呀。

嘩... 十哥... 好耐無你聲氣....  9
你終於出現o拿?? 1

星期日早上, 大家早晨呀~~  1

原帖由 死老野 於 09年2月15日 21:43 發表

晚上好~~~~

uncle 好, 我地今日去完東坪洲一日遊喇~~  4

原帖由 wonghotsun 於 09年2月15日 22:06 發表

晚上好

你好呀, 得閒多d o黎傾下計喇~~

原帖由 死老野 於 09年2月15日 22:13 發表

但係九哥好似係馬交喎?

9哥點會係馬交呀, 佢同我一齊.. 東坪洲只收到中國漫遊.... 2
佢同一郎都收到你電話... 不過你好快收左線...  8

原帖由 redjean 於 09年2月15日 22:43 發表
9妹,好唔好玩呀??

好好玩呀.. 好正... 好開心~~ 3 3

原帖由 redjean 於 09年2月16日 09:51 發表
早晨各位,我今日打敗仗

小心身體呀~~ 天氣好反常...  0

原帖由 死老野 於 09年2月16日 13:31 發表

我都睇緊中醫~~~~好好好頭痛

小心身體... 8