返回列表 發帖
原帖由 死老野 於 09年6月15日 09:12 發表

都好過行山~~落雨~~早呀~~一郎

山我尋日行左反而落雨行山我唔怕....
最慘..我諗住今日去映相...

原帖由 死老野 於 09年6月15日 10:41 發表

而家開始出太陽喎~~~~~~有得去影

沙田有雨/.....

原帖由 333 於 09年6月21日 20:01 發表
8 點喇.. 大家熄燈喇~~ 3 3  

完全忘記左

原帖由 333 於 09年6月21日 15:45 發表
岩岩 negivator 上o黎換左個modem, 改由6m 轉到30m, 月費仲平左 ...  不過就算平左都覺貴..  哈~ 2

真係好似快左喎~~  

阿哥仔話, 下載仲會發覺更加快...    ...

BT就睇得到係快左....
http://www.speedtest.com.hk/flash_version/flash_demo.htm
測試有冇30M....

原帖由 10哥 於 09年6月22日 11:58 發表
咁~~~熱屎人喇..............................

熱銀死人...仲落大雨....

原帖由 死老野 於 09年6月22日 14:17 發表

雖然大家都係姓陳~~~~~但係我係唔會用按摩同埋挖孔ga~~~~~我會用種銀種股票種鑽石law
但你鑽窿有一手....^^

HI~~~~~~~~

原帖由 333 於 09年6月24日 06:04 發表
星期四喇..大家早晨~~  5  

你生活真開心...

原帖由 333 於 09年6月24日 13:19 發表

係丫.. 開心又要活, 唔開心又要活... 我情願開開心心.. 不過好多時係唔到我控制... 咁埋開心時開心囉... 6  

你日子都記錯快樂不知時日過...

原帖由 333 於 09年6月24日 18:51 發表

如果我記錯今日係星期二就話 "快樂不知時日過" o者, 我記快左一日係因為太唔快樂喇, 想日子快d 過呀... 0 0  

我都想快d過....時間太慢....@@

早~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~晨~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

原帖由 死老野 於 09年6月25日 09:01 發表
嘩~~~個個都咁早ga~~~~~早晨呀~~~~咁多位老中青朋友

我係\青......

原帖由 死老野 於 09年6月25日 09:38 發表

仲青~~~~~

面青........

原帖由 死老野 於 09年6月25日 15:38 發表

咁個額頭呢

發黑.....

原帖由 333 於 09年6月28日 06:59 發表
星期日喇,  大家早晨呀~~

唉..又要開工了.. 1  

都好過我今晚要返多轉...

原帖由 333 於 09年6月28日 21:00 發表

加油喇~~

我今日同 vincent 仔睇左變形金剛喇~~   

我聽朝收工睇imax....^^

原帖由 333 於 09年6月28日 21:31 發表

我都想係imax 睇呀, 不過買唔到飛... imax 應該好睇好多... 5  

今日BOOK左都要睇第3行.......

原帖由 333 於 09年6月29日 13:18 發表

嘩..第三行... 好前呀.~~ (佢既第三行都應該唔會好前既... 如果無記錯~)

打起上o黎會唔會睇得好辛苦o架~~ 8 8  

都唔太差......不過套片冇BATMAN拍得咁好....

原帖由 333 於 09年6月29日 20:48 發表

係? 我無睇到batman 呀!! 8  

變形金剛.....套野..睇IMAX有D朦..可能果D用35MM拍..
接返大幕....就唔清....下一套我等G.I JONE

原帖由 333 於 09年6月29日 21:58 發表

he  man? he 梗係 man 喇..  0  

佢係SHE拿...