返回列表 發帖
星期三喇.. 大家早晨呀~

大家一齊努力喇~~~

又到星期四喇, 大家早晨呀~~

我俾d 箱包圍住... 今日開始d 野會陸陸續續搬去新office... 唉...

大家早晨呀.. 星期五喇~~

希望今日公司d 機可以set up 返喇.. .

早呀~~~返會咁快喎~~~等下午啦
死老野 發表於 09年11月13日 09:25

終於攪掂左...

唉.. 不過又有另一樣野... 真黑人憎...

唔通妳部電腦變左個洗衣機
死老野 發表於 09年11月13日 22:42

總之一言難盡~

又到星期一喇.. 大家早晨~~~

我琴日同一郎去行大潭呀.. 天氣好正, 係有少少雨.. 不過9哥全程都無出過汗..

嘩~~~好正喎
死老野 發表於 09年11月16日 09:14

係丫.. 你幾時一齊行下丫~~

星期二喇... 大家早晨~~

有乜辦法唔再流眼淚呀... out of control 呀.... 我都唔想... 可以點算~~

但係我吹唔起d雞喎~~~~要等有心人吹喎
死老野 發表於 09年11月17日 22:26

你吹喇...

大家早晨呀~~
話咁快又到星期三喇..

唉.. 公司今年又去沙巴呀...

早呀~~~妳可以唔去ma
死老野 發表於 09年11月18日 10:02

係.. 如果我想以後無好日子過既話.... 唉~~

大家早晨呀~~
又到星期四喇...

uncle 同 9哥 一定鍾意呢幾日既天氣~~~

咁邊個係有心人.....
小鴨仔 發表於 09年11月18日 17:41

當然係 uncle 喇.. 佢一吹, 我一定到.. .  (如果得既話)   

沙巴唔好咩?
你地年年都去沙巴?
小鴨仔 發表於 09年11月18日 17:42

都唔係年年既.... 舊年去左三亞.. 前年去沙巴....
去沙巴唔係唔好... 不過如果自己同d fd 去會更加好囉... 如果可以成個茶居一齊去就 pefect 喇~~~

我講ga係.......................................... 自己
死老野 發表於 09年11月18日 22:06

uncle 都話係自己喇... 仲唔係佢?? 

663# 死老野  
Good morning Tea House
redjean 發表於 09年11月19日 09:44

早晨呀.. 大郎... 

又到星期五喇, 大家早晨呀~~

聽日就去盲俠行喇... yeah~

攰死左... 抖左成日對腳仲係好攰....

真係估唔到20km 咁難行.... 好開心自己可以堅持到底, 終於行完全程, 拎到張 cert~
yeah!~~ 我要堅持呢份理念... 堅持到底~~~~

全力支持!!! 一定要著夠衫呀~
CIRE 發表於 09年11月20日 09:37

多謝你呀.. eric~~

我出發前已經病左... 所以行得更加辛苦.... anyway, i did it 呀... ^^