返回列表 發帖

好朋友茶居(十四)

琴日係農曆七月十四, 又係新曆既8月14, 茶居都要開第十四間分店 lu~~  

祝茶居永遠生意興隆, 個個都開開心心, 日日都得閒坐底飲杯茶, 食個飽, 吹下水.   

講飲茶吹水, 梗係黎好朋友茶居喇.  茶居既茶水滾茶靚, 個個茶客都好好人, d靚仔靚女侍應又好招呼~

星期五喇.. 大家早晨~~ 6 6

返埋今日就放假喇~~ 不過聽日要去公司攪既船河, 2 2   夜晚仲要入南丫島食海鮮..... 1 1
即係聽日無假放.... 3 3

拎返個第三先~~

各位茶居好友,22 號出黎食飯好嗎?我地 d 澳門朋友會過黎一齊食.. 3 3
我得呢日得閒咋, 之後要到9月中喇.... 0 0

早晨呀, 大郎~~

大家早晨呀~ 1

原帖由 櫻花樹下 於 08年8月17日 02:13 發表

我想問下個日食飯個行程係點架???

未知呀.. 我問下 屎屎 先~ 0

又到星期二喇, 大家早晨呀~ 1

大家早晨呀~~

希望愈大, 失望愈大呀, 大家唔好諗住會打風喇, 俾心機d 工作喇~~  

大家好, 打風呀~~

我同9哥 & 一郎 岩岩睇完早場返黎.. yeah~ 4 4

原帖由 小鴨仔 於 08年8月26日 12:25 發表
今日呢到冇咩人
唔通個個都好忙?

大家好...

係丫.. 忙死了...
我星期四上北京喇....  

原帖由 sing8032002 於 08年8月26日 16:42 發表
HI 大家好
我是初哥
請賜教...........

你好呀, 新朋友仔~
得閒就上黎吹下水喇~ 6 6

星期三喇, 大家早晨~~ 1

uncle 咁早約我食餐, 係唔係打算叫我還錢俾你呀?!! 3
有拖無欠口牙......7 7

原帖由 死老野 於 08年8月27日 08:28 發表

咁幫我買一隻填鴨返黎啦~~~~~哈哈哈

係講真o架? 真係夠錢買一隻真空填鴨喎...  

呢排又忙, 所以好耐無入黎... 4

大家好~  聽日要放自己一日假, 抖下先~  9 9

原帖由 死老野 於 08年9月15日 09:04 發表

早晨呀~~~九妹~~~咁妳抖多幾日啦~~~6

只可以抖一日咋, 跟住又忙~  8 8
其實依家除左忙公司野之外, 仲好多私人野要忙~ 0 50

原帖由 死老野 於 08年9月15日 10:09 發表

請返個assistant ~~~~~0

請左喇,不過個 assistant 係係公司,我d私人野,要私人解決o架!!!0 0

原帖由 死老野 於 08年9月15日 19:26 發表

要私人解決~~咁要唔要吹雞的

唔駛呀.. 我自己會攪掂,如果攪唔掂就會搵你幫手喇,唔駛吹雞咁大件事...5

原帖由 死老野 於 08年9月15日 20:07 發表

吹雞可以係食飯,可以係去"哈佬為",可以係去行山喎~~~~~~哈哈哈0

哈... 去"哈佬喂" 就等阿屎吹, 去行山就等一郎吹, 去食飯就等你吹喇... 我無做攪手好耐喇...  9 9

原帖由 mac 於 08年9月15日 22:59 發表
吹雞同攪手好似唔一樣個喎~~~吹雞唔一定要係攪手~~攪手唔一定係吹雞喎
你睇下我地十哥就知喇~~ ~~

睇十哥.. 佢唔係吹雞又唔係攪手, 佢只係識叫....... 4

大家早晨!

Testing! Testing!

原帖由 死老野 於 08年9月17日 09:12 發表

早呀~~~九哥

哈..你攪錯喇.. 我係333 呀.. 0