返回列表 發帖

祝丫鬼生日快樂

丫鬼, 生日快樂呀~~
身體健康, 日日都開心~   

亞鬼~~~~~~~happy~birthday~~~~~~~~~呀~~~~~~~

補多張圖先~~~~~~~

祝阿鬼 ... 生日快樂,身體健康,今年又大一歲,多架靚車渣 ~~~  

(嘩 .. 每人一件TEE ~~ 正 ~~ )

原帖由 屎屎 於 8月3日 00:04 發表
祝阿鬼 ... 生日快樂,身體健康,今年又大一歲,多架靚車渣 ~~~  

(嘩 .. 每人一件TEE ~~ 正 ~~ )

一人一件~~~又係儲齊換~~維他奶呀~~~~
咁數~~都好多件個喎~~~

哈哈哈哈!祝鬼仔生日快樂,鬼鬼馬馬,唔使

原帖由 10哥 於 8月3日 01:59 發表
哈哈哈哈!祝鬼仔生日快樂,鬼鬼馬馬,唔使  

Ghost, Happy Birthday  
想得到,就得到

多謝大家  

祝鬼鬼 ... 生日快樂,身體健康,心想事成~~~

呀鬼~~~都話個個都記得你生日ga啦~~~~~

原帖由 mac 於 8月2日 23:57 發表
補多張圖先~~~~~~~

呀鬼好似係8月2日生日喎~~~唔知有冇記錯呢?

原帖由 死老野 於 8月4日 13:53 發表

呀鬼好似係8月2日生日喎~~~唔知有冇記錯呢?

吓~~~~~~~咁攪野~~~~唔通~9妹比我既資料有錯~~~????
如果~~係叫亞鬼~由今年開始~~改生日日期~~喇~~

原帖由 mac 於 8月4日 23:50 發表

吓~~~~~~~咁攪野~~~~唔通~9妹比我既資料有錯~~~????
如果~~係叫亞鬼~由今年開始~~改生日日期~~喇~~

係丫.. 我俾左料呀..
正確係8月2日.... 我問左丫鬼~~   

唔緊要丫.. 都係8月之麻~~~   

原帖由 333 於 8月5日 00:09 發表

係丫.. 我俾左料呀..
正確係8月2日.... 我問左丫鬼~~   

唔緊要丫.. 都係8月之麻~~~   

唔驚~~~~~~~~~~~~~即改~~~!!!